Βασίλης Καλλίδης: Μοσχαράκι στην κατσαρόλα με μανιτάρια!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα μια ακόμα φανταστική συνταγή στο Πρω1νό που σίγουρα θα σας ξετρελάνει με την υπέροχη γεύση της!

Δείτε πώς θα φτιάξετε Μοσχαράκι στην κατσαρόλα με μανιτάρια, ακολουθώντας πιστά τα παρακάτω βήματα.

Υλικά:

1200 γρμ. ποντίκι από μοσχαράκι

2 κρεμμύδια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πατάτα

500 γρμ. μανιτάρια λευκά

½ ποτηράκι λευκό κρασί

1/2 φλ Κρέμα Βαλσάμικο «ΠΑΝ» της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Μαριναρουμε

το μοσχαράκι με το μπαλσαμικο και το αλατοπίπερο για μια ώρα. Ροδιζουμε το μοσχαράκι σε ένα φαρδύ τηγάνι απ’ όλες τις πλευρές. Αχνίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λιγο ελαιόλαδο για 5-6 λέπτά και προσθέτουμε το μοσχαράκι.

Αχνίζουμε το κρέας για 10 περίπου λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να πάρει το φαγητό δυο βράσεις για να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πατάτα και την Κρέμα Βαλσάμικο «ΠΑΝ» της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος. Βάζουμε στο φαγητό ένα ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι κσι σιγοβράζουμε για δύο ώρες σε μέτρια φωτιά.


Πιλάφι με φιδέ

Υλικά:

2 φλ. ρύζι κίτρινο

4 φλ. ζεστό νερό

2 φωλιές φιδέ

1 κ.σ. βούτυρο

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά το ρύζι και το σουρώνουμε. Σοτάρουμε τον φιδέ με το βούτυρο για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το πιλάφι και ανακατεύουμε απαλά.

Βάζουμε στο φαγητό το ζεστό νερό, το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χώρις καθόλου ανακάτεμα για 15 λεπτά. Κατεβάζουμε το πιλάφι από τη φωτιά και το αφήνουμε να σταθεί σκέπασμένο για 10 λεπτά.

Μια ματιά ακόμα: Βασίλης Καλλίδης: Φαρφάλες με σάλτσα καπνιστού τόνου!

Keywords
Αναζητήσεις
καλιδης μοσχαρι με πιλαφι, βασιλης καλλιδης μοσχαρι με μανιταρια
Τυχαία Θέματα