Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Acun Ilicali!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Δευτέρας (14/01) βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, “Βερβερίτσα” και φανερά ευδιάθετη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά, απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Acun Ilicali: “Η παρουσιάστρια μετά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε χαρακτηριστικά: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε

τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου”.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφερόμενη στα επαγγελματικά της δεν δίστασε να πετάξει τα “καρφιά” της στον Alpha: “Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό και ενδεχομένως και ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος δύσκολα βγαίνει αυτό”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε σττο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 3: Δείτε τους έξι πρώτους παίκτες από την ομάδα των Τούρκων!

Keywords
Τυχαία Θέματα