Τα ωραιότερα hair color trends του 2019 έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο Instagram και είναι υπέροχα

Σκέφτεστε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας πριν την Πρωτοχρονιά αλλά τελικά δεν το έχετε τολμήσει. Βρισκόμαστε ήδη όμως στα μέσα του Ιανουαρίου, το 2019 είναι εδώ και η ανανέωση επιβάλλεται. Ο haircolorist είναι σε αναμονή με τα πινέλα και τις βαφές σε ετοιμότητα και το μοναδικό που έχετε να σκεφτείτε είναι η απόχρωση.

Γι’ αυτό όμως έχει ήδη φροντίσει το Instagram αφού έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες επωνύμων

και μη που έχουν ήδη υιοθετήσει τα ωραιότερα και μεγαλύτερα hair color trends του 2019. Πρέπει να σας ενημερώσω αρχικά ότι η απόχρωση που επικρατεί είναι κόκκινη, λαμπερή και γοητευτική.

Ο celebrity haircolorist και ελληνικής καταγωγής μάλιστα George Papanikolas λέει ότι οι κόκκινοι και μπρούντζινοι τόνοι φέτος θα είναι η μεγαλύτερη τάση την οποία πρέπει να ακολουθήσουν ειδικά οι γυναίκες με Μεσογειακά χαρακτηριστικά αφού τις κολακεύει εξαιρετικά.

Θα τα δούμε παρέα λοιπόν τα ωραιότερα looks και θα αποφασίσουμε το χρώμα που θα σας συντροφεύσει.

Kate Bosworth: Είναι φυσική ξανθιά που σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να δημιουργήσει όποιο κόκκινο χρώμα επιθυμεί χωρίς να καταστρέψει τα μαλλιά της. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι λατρεμένη αφού έχει απίστευτη λάμψη και έναν τόνο ελαφρώς πορτοκαλί που ταιριάζει τέλεια με την λευκή της επιδερμίδα.

Anne Hathaway: Άλλαξε πρόσφατα το σκούρο καστανό φυσικό της χρώμα επιλέγοντας ένα γλυκό κόκκινο που της ταιριάζει πολύ. Τονίζει τα χαρακτηριστικά της χωρίς να είναι κραυγαλέο ή εξεζητημένο. Είναι κλασικό και chic.

Zoey Deutch: H celebrity colorist Tracey Cunningham δημιούργησε την συγκεκριμένη απόχρωση μπερδεύοντας το ξανθό με το κόκκινο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι το ωραιότερο look που έχουμε δει μέχρι τώρα και δεν είναι τυχαίο αφού η Cunningham ευθύνεται και για το χρώμα στα μαλλιά της Emma Stone!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoey Deutch (@zoeydeutch) στις 6 Ιαν, 2019 στις 9:04 μμ PST

Lola Kirke: Είναι ότι πιο φυσικό. Θα ορκιζόμασταν ότι γεννήθηκε με το συγκεκριμένο χρώμα αλλά δεν είναι έτσι. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η ρίζα η οποία είναι λιγάκι πιο σκούρα και δημιουργεί μια τέλεια αντίθεση με τα έξω.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair) στις 15 Νοέ, 2018 στις 4:59 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το άρωμά σας!

To mani της εβδομάδας είναι απλό, πολύ απλό

Keywords
Τυχαία Θέματα