Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα

Τα πρωινά είναι δύσκολα αφού συνήθως βιάζεστε να ετοιμαστείτε για το γραφείο και παράλληλα θέλετε να είστε άψογες με δροσερή επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος που τα beauty brands έχουν δημιουργήσει multitasker προϊόντα. Που σημαίνει φόρμουλες που καλύπτουν 2 ή και περισσότερες ανάγκες του δέρματος.

Ένα από αυτά και το πλέον αγαπημένο είναι η ενυδατική κρέμα με χρώμα. Χαρίζει στην επιδερμίδα την υγρασία που έχει ανάγκη, καλύπτει μικρές ατέλειες διορθώνοντας

τον τόνο της ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε;

Απλώνετε την κρέμα, συνεχίζετε με το μακιγιάζ και φεύγετε για το γραφείο.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας, εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε εκείνη που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδα σας

Sisley Paris Tinted Moisturizer with Botanical Extracts: Ένα απαλό προϊόν με πούδρα στη σύνθεση της που αφήνει βελούδινο φινίρισμα στην επιδερμίδα. Χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχει προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και φροντίδα ενώ χαρίζει λαμπερή όψη και τέλειο, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

La Mer The Reparative SkinTint SPF 30: Πρόκειται για μια απαλή φόρμουλα που ενυδατώνει πλούσια την επιδερμίδα χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη. Διορθώνει τον χρωματικό τόνο, καλύπτει τυχόν ατέλειες ενώ χάρη στα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει χαρίζει ελαστικότητα και σύσφιξη. Παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στον υψηλό δείκτη προστασίας.

Laura Mercier Tintef Moisturizer SPF 20: Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος χαρίζοντας λάμψη αλλά και μέτρια έως υψηλή κάλυψη.

Dolce & Gabbana Millenial Skin On the Glow Tinted Moisturizer: Απλώνετε στην επιδερμίδα τέλεια αφήνοντας ένα βελούδινο φινίρισμα. Παράλληλα ενυδατώνει, χαρίζει φωτεινή όψη προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

YSL Touche Eclat All in One Glow Tinted Moisturizer: Περιέχει στη σύνθεση της 70% υδάτινο διάλυμα το οποίο χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη αλλά και μια έντονη δροσιάς που διαρκεί για ώρες. Παράλληλα προσφέρει κάλυψη βελτιώνοντας την υφή και την όψη.

Διαβάστε ακόμη:

To mani της εβδομάδας είναι απλό, πολύ απλό

Τα extra οικονομικά φον ντε τεν που αγαπούν οι διασημότεροι make up artists!

Keywords
Τυχαία Θέματα