Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον ερχομό του μωρού τους στις αρχές του χρόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο «Secret», η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας επιθυμούν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα.

Στα σχέδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου δεν υπάρχει το σενάριο να συνδυάσουν τον γάμο

τους με τη βάφτιση του παιδιού τους, καθώς προτιμούν να τελεστούν δύο ξεχωριστά μυστήρια σε διαφορετικές ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φύλο του μωρού του ζευγαριού είναι αγόρι, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν αναφερθεί σε αυτό δημόσια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εξομολογήθηκε πως ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

«Θέλαμε ένα παιδί, αλλά πρακτικά η δουλειά δεν μας το επέτρεπε. Επίσης, έκανα πέρυσι μια επέμβαση γυναικολογικής φύσεως, έπρεπε να γίνει. Ηταν πολύ μεγάλο χτύπημα για μένα, για ένα μεγάλο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος, δεν θυμάμαι για πόσο. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Η απόκτηση παιδιών είναι όνειρό μου, οπότε, όταν το είχα μάθει, είχα τρελαθεί.

Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και δεν ήξερα πώς θα ανακοινώσω ότι θα λείψω. Εάν την έκανα αργότερα την επέμβαση, θα καθυστερούσε και άλλο η πιθανότητα να μείνω έγκυος. Οπότε είπα ότι δεν θα πάρω κανένα ρεπό και θα το κάνω τώρα. Ελειψα μόνο δύο ημέρες από τη δουλειά μου. Πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, δεν το έχω πει ποτέ. Δεν μπορούσα να μετακινηθώ, πόναγα και δεν το έλεγα. Με ρωτούσαν για την κοιλίτσα μου, που ήταν πρησμένη. Πραγματικά δεν το μετανιώνω που το έκανα», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου»

 Φως στο Τούνελ: Το τηλεφώνημα για βόμβα και το απειλητικό μήνυμα που εξόργισαν την Αγγελική Νικολούλη

 Ματίνα Νικολάου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Βασίλη Πορφυράκη -«Τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα