Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου»

Η Μίνα Αδαμάκη «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στους οικείους της αλλά στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η γνωστή ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και βρισκόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» . Η ίδια έδωσε μάχη αλλά δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει και κατέληξε.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Παρασκευής 11/11 μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η Μίνα Αδαμάκη αποτέλεσε μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, μετρώντας δεκάδες συμμετοχές τόσο σε σειρές της τηλεόρασης όσο και σε θεατρικές παραστάσεις.

Ένας από τους ρόλους που τη στιγμάτισαν ήταν αυτός στις «Τρεις Χάριτες», που, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούσε και η Νένα Μεντή. Η ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega για τον θάνατο της φίλης και συναδέλφου της, τονίζοντας πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

«Ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός και μια συνεργάτης εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όπως έπαιξε και η σειρά αυτή (Τρεις Χάριτες») εκείνα τα χρόνια. Έχω βαθιά εκτίμηση και λύπη για αυτήν τώρα», εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

Διαβάστε ακόμα:

 Φως στο Τούνελ: Το τηλεφώνημα για βόμβα και το απειλητικό μήνυμα που εξόργισαν την Αγγελική Νικολούλη

 Ματίνα Νικολάου: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Βασίλη Πορφυράκη -«Τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω»

 Μιχάλης Σαράντης: «Θα ήταν άδικο να μην πενθώ τον μπαμπά μου επειδή ήρθε ένας νέος άνθρωπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα