Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους!

Την Κόνι Μεταξά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» στα παρασκήνια της πρώτης πρόβας που πραγματοποιήθηκε για τα MAD VMA 2022.

Η ίδια ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου, με την ίδια να αποκαλύπτει πως όλα είναι έτοιμα. Μάλιστα, απάντησε και στο γεγονός πως δεν θα επιτρέπονται παιδιά στον γάμο τους.

«Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν τελειώσει όλα, είναι έτοιμα. Απλά πρέπει να πάμε. Δε θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο. Ούτως ή άλλως

κανείς δεν ήθελε να φέρει παιδιά στον γάμο. Ήθελαν να έρθουν και να είναι άνετοι. Δε βλέπω τις συνεντεύξεις του Μάριου για μένα», είπε η Κόνι Μεταξά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! είχε αναφέρει ότι «θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος».

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για τον μπαμπά της, που «έφυγε» από τη ζωή

Δήμητρα Ματσούκα: Η αποκάλυψή της για τη συνεργασία με το Open -«Η παραγωγή δεν ήταν σωστή απέναντί μας»

Βαλάντης: «Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του Survivor, αλλιώς θα τους είχα καταστρέψει τελείως»

Keywords
Τυχαία Θέματα