Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για τον μπαμπά της, που «έφυγε» από τη ζωή

Την Ημέρα του Πατέρα γιόρτασε όλος ο πλανήτης την Κυριακή 19/6. Και μπορεί για πολλούς η χθεσινή ημέρα να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινητική, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που μελαγχόλησαν, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η γνωστή αθλήτρια έχει χάσει τον πατέρα της και αυτή απώλεια αποτελεί ένα γκρίζο κομμάτι στη ζωή της. Έτσι, ανήμερα

της Γιορτής του Πατέρα, η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να στείλει ένα ηχηρό και όλο νόημα μήνυμα για τους μπαμπάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

«Μπαμπά μου σήμερα δεν θα σου πω χρόνια πολλά… Ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στην ζωή τους.

Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στην φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών… Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός πήρε πολλές άλλες διαστάσεις… Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όλα όσα κάνετε», σημείωσε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε ακόμα:

Βαλάντης: «Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του Survivor, αλλιώς θα τους είχα καταστρέψει τελείως»

 Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιου τους -Ο λόγος που το μυστήριο διήρκησε μιάμιση ώρα

 Κατερίνα Στικούδη: «Δεν θα γίνει η εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Keywords
Τυχαία Θέματα