«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε θυμό και μια έντονη επιθετική συμπεριφορά. Μια φορά έφυγα από πρόβα»

Η Λένια Ουζουνίδου παραχώρησε δηλώσεις στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δίκες των δύο ηθοποιών βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να μάθουμε το πόρισμα του δικαστηρίου.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι εξεπλάγην με τις καταγγελίες που αφορούσαν στους δύο ηθοποιούς και τάχθηκε στο πλευρό των καταγγελλόντων. Παράλληλα, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η οποία μπορεί να ήταν άψογη, ωστόσο η Λένια Ουζουνίδου είχε γίνει μάρτυρας επιθετικής συμπεριφοράς προς κάποιον άλλον.

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η

Λένα Ουζουνίδου είπε: «Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, στους συναδέλφους, στους δημοσιογράφους… Όσον αφορά στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Δημήτρη Λιγνάδη που λέει ότι κάποιοι τον μάχονται, θέλω να πω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του καλλιτεχνικού κόσμου είχε χαρεί που ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο. Εξεπλάγην με τις καταγγελίες εις βάρος του αλλά κατάλαβα μετά ότι κάτι όντως δεν πάει καλά».

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός δήλωσε: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, με σκηνοθέτησε μια φορά. Βέβαια, έβλεπα ότι είχε αντιδράσεις και του έβγαινε ένας θυμός και μια έντονη επιθετική συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους. Μια φορά είχα επέμβει, είχα φύγει από την πρόβα. Είδα φόβο και μια τρομοκρατία».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες, η ίδια υποστήριξε: «Δεν γνώριζα για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης. Επειδή ξέρω τα θύματα και μίλησα μαζί τους, κατάλαβα ότι και εκεί κάτι άσχημο συμβαίνει. Μου περιέγραψαν ό,τι έγινε με λεπτομέρειες και είναι πολύ άσχημα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανάρτηση για τον μπαμπά της, που «έφυγε» από τη ζωή

 Δήμητρα Ματσούκα: Η αποκάλυψή της για τη συνεργασία με το Open -«Η παραγωγή δεν ήταν σωστή απέναντί μας»

 Βαλάντης: «Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του Survivor, αλλιώς θα τους είχα καταστρέψει τελείως»

Keywords
Τυχαία Θέματα