Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακοίνωσε την ίδρυση του Paliospirou Foundation από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση

Σε μια σπουδαία κίνηση προέβη η Ιωάννα Παλιοσπύρου 2,5 χρόνια μετά το μοιραίο πρωινό που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Η ίδια ανακοίνωσε δημόσια το χαρμόσυνο γεγονός το βράδυ της Δευτέρας 21/11 από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Μπορεί το συγκεκριμένο μέρος να «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις, γεμάτες πόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, όμως εκείνη πατάει γερά στα πόδια της και συνεχίζει με δύναμη και θάρρος να παλεύει για τη

ζωή της, κοιτώντας μπροστά. Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε την ίδρυση του Ioanna Paliospirou Foundation, ενός ιδρύματος που θα προσφέρει στήριξη κάθε είδους σε εγκαυματίες.

«Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής», εξομολογήθηκε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Και συνέχισε, με τα λόγια της να συγκινούν: «Εδώ ξεκίνησε για μένα μια άλλη ζωή με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μια ζωή με πολλά χειρουργεία και πολύ πόνο. Αυτή είναι η ζωή μου πλέον, η περίοδος των χειρουργείων και της ξεκούρασης από τα χειρουργεία. Από το σημείο που συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο μπορεί να ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο για τους εγκαυματίες».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Γιαννέτος: Δύσκολες ώρες για τον Έλληνα hair stylist

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι την “Κιβωτό”, για προσωπικούς λόγους»

 Νίκος Μουτσινάς για επικαιρότητα: «Σταματήστε να βγαίνετε σε εκπομπές, πείτε τα στον Εισαγγελέα»

Keywords
Τυχαία Θέματα