«Εσκασε» Μπόμπα στους κουμπάρους

SHOWBIZ«Εσκασε» Μπόμπα στους κουμπάρουςΤρίτη, Νοέμβριος 20, 2018 - 20:13

❱❱ Η σύζυγος του Τανιμανίδη έκλεψε την παράσταση στο πάρτι γενεθλίων του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου

Κινούμενη «βόμβα» ήταν η Χριστίνα Μπόμπα στο πάρτι γενεθλίων των κουμπάρων της! Η κυρία Τανιμανίδη -μετά του συζύγου της Σάκη, βεβαίως- ήταν η ψυχή του event που διοργάνωσαν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Φορώντας ένα μεταλλιζέ φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στον μηρό, η νιόπαντρη Χριστίνα κατέπληξε τα πλήθη άμα τη

εμφανίσει της! Λίγες ώρες μετά, και ενώ το κέφι είχε απογειωθεί, η όμορφη influencer πήρε την Αθηνά Οικονομάκου -που επίσης ήταν καλεσμένη στο πάρτι-, αφέθηκαν στη μουσική και λικνίστηκαν ρυθμικά, με αποτέλεσμα να κάνουν όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω τους και όχι άδικα. Μάλιστα, το βίντεο από τον σέξι χορό τους το ανέβασε η ηθοποιός στο διαδίκτυο και έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ!

Με κοκτέιλ φόρεμα

Η Οικονομάκου μοιράστηκε, επίσης, και μια πόζα του Σάκη Τανιμανίδη και του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου, που από το καλοκαίρι με τους θρησκευτικούς γάμους των δύο ζευγαριών κάνουν κολλητή παρέα.
Οσο για την εορτάζουσα; Εκείνη απαθανατίστηκε με κοκτέιλ φόρεμα και.. σνίκερς, προκειμένου να νιώθει άνετα για να χορεύει ασταμάτητα, όπως και έκανε όλο το βράδυ!



Στο πάρτι που έγινε με θέα την Ακρόπολη, ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους -εκείνης ήταν στις 19 Νοεμβρίου και εκείνου θα είναι στις 30 του μήνα-, σβήνοντας τα κεράκια στην τριών ορόφων τούρτα τους και χορεύοντας έως το πρωί.

Ο εορτάζων συμπληρώνει τα 46 χρόνια του και η εορτάζουσα τα 42 της, και στα 13 χρόνια που είναι παντρεμένοι συνηθίζουν να γιορτάζουν τις τόσο σημαντικές αυτές ημερομηνίες μαζί, παρέα με πολλούς αγαπημένους φίλους. Ανάμεσά τους ήταν και ο Γιώργος Λιανός, αλλά και ο Τζον Καγιούλης, που έντυσαν μουσικά τη βραδιά.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα