Κι όμως, με τη βοήθεια αυτής της έρευνας θα καταλάβεις πότε ένας άντρας θέλει σεξ!

Το περίμενες ποτέ πως η τριχοφυΐα στο πρόσωπο ενός άντρα μπορεί να μαρυρήσει πόσο πολύ θέλει να κάνει σεξ;

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Αυτό όμως που δεν μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά είναι το πότε ακριβώς θέλουν οι ίδιοι να κάνουν σεξ.

Μια νέα έρευνα λύνει και αυτήν την «απορία» μας καθώς αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα μας κάνει όλες τις γυναίκες να καταλάβουμε πότε ο καλός μας…θέλει να κάνει σεξ.

Η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε πως τα μούσια ενός άντρα μπορούν να αποδείξουν πόσο σύντομα θέλει να κάνει σεξ. Για την ακρίβεια, η έρευνα απέδειξε πως τα μούσι μεγαλώνουν με αρκετά γρήγορο ρυθμό όταν ένας άντρας προετοιμάζεται ή περιμένει να κάνει σεξ

Μπορεί αυτό το χαρακτηριστικό των αντρών να μην είναι πολύ εμφανές αν δεν είσαι παρατηρητική από τη φύση σου αλλά αν το προσέξεις θα δεις πως όντως ισχύει.

Βέβαια στις μέρες της καραντίνας που οι περισσότεροι άντρες ξυρίζουν τα μούσια τους για λόγους υγιεινής, το μυστικό τους θα μείνει καλά φυλαγμένο γιατί δεν θα μπορούμε να καταλάβουμε από τα μούσια τους πόσο πολύ θέλουν να κάνουν σεξ. Από την άλλη μεριά απλά αναρωτιέμαι…γίνεται ένας άντρας που είναι σε σχέση να θέλει να κάνει σεξ με την σύντροφό του και να μην της το δείξει με κάποιον άλλον τρόπο; Νομίζω πως η συγκεκριμένη έρευνα θα μπορούσε να είναι χρήσιμη αν επιστρέφαμε και πάλι στην καθημερινότητά μας. Εσείς τι λέτε; Θα παρατηρούσατε τα μούσια του συντρόφου σας για να δείτε με τι ρυθμό μεγαλώνουν και αν θέλει ή όχι να κάνει σεξ;

Διαβάστε ακόμα: Σχέσεις: Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να κάνεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας

3 tips που θα βελτιώσουν άμεσα τη σεξουαλική σου ζωή με τον σύντρφό σου

10 σημάδια που δείχνουν πώς κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου

Keywords
Τυχαία Θέματα