Κι όμως, αυτό το άρωμα μυρίζει σαν διαμάντι!

Κάθε φορά που μας μιλούν για ένα νέο άρωμα ακούμε για γιασεμί, ρόδα, πατσουλί, κασμίρ και εσπεριδοειδή. Ποτέ όμως δεν αναφέρθηκε τίποτα για την μυρωδιά του διαμαντιού.

Έρχεται όμως η αρωματοποιός του Οίκου Cartier Mathilde Laurent να μας επιβεβαιώσει ότι υπάρχει και μάλιστα στο νέο άρωμα που θα λανσαριστεί άμεσα και ονομάζεται Carat!

Οτιδήποτε φυσικό, με όμορφο άρωμα μπορεί να μεταφραστεί σε εσάνς αλλά η αίσθηση ενός αντικειμένου μας πάει αλλού. Η Laurent προσπαθώντας να μας εξηγήσει τονίζει ότι για εκείνη όλες οι αισθήσεις είναι ανοιχτές και καταγράφουν τα πάντα γύρω της.

Δεν δρα μόνο μία αίσθηση αλλά και οι 9 διαστάσεις: 3D, 5S (οι πέντε αισθήσεις) και ο χρόνος.

Η αποστολή της ήταν να συλλάβει τη μυρωδιά ενός διαμαντιού, όχι το πολύτιμο πετράδι που μπορούμε να αγοράσουμε αλλά ένα φρέσκο, φτιαγμένο από μικρά λουλούδια που θα μπορούσαν να βρίσκονται και στον κήπο μας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα floral ουράνιο τόξο (με κόκκινες και μοβ βιολέτες) που είναι κλεισμένο στο λευκό άρωμα. Δεν σκέφτηκε τη μυρωδιά του διαμαντιού αλλά τη διαφάνεια και το μαγευτικό ουράνιο τόξο.

Είναι σαν τον ήλιο, δεν τον μυρίζουμε, δεν ξέρουμε καν ποια θα μπορούσε να είναι η εσάνς του, τον έχουμε αισθανθεί όμως όταν ακουμπά και ζεσταίνει το δέρμα μας. Κάποτε ρώτησαν την Laurent ποιο είναι το άρωμα της ειρήνης.

Το σκέφτεται από τότε και δεν έχει απάντηση αν και θεωρεί ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα σ’ αυτόν τον κόσμο.

Ίσως την κάνει άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kaia Gerber είναι η νέα πρέσβειρα ομορφιάς ενός πολύ αγαπημένου μας Οίκου!

Δύο εύκολα tricks για έξτρα λαμπερό δέρμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα