Κέισι Μίζιου: Έκλεισε δυο χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της! Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram!

Η Κέισι Μίζιου έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model, στο οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Το μοντέλο μένει στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνει μια πολύ καλή περίοδο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Δημήτρη!

Σήμερα (1/8), το νεαρό μοντέλο και ο αγαπημένος της συμπλήρωσαν δυο χρόνια σχέσης και εκείνη θέλησε να

εκφράσει και δημόσια την αγάπη της για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέισι Μίζιου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε.Μακρια ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλα γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και ερωτα! Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει! #ερωτας

A post shared by Κέισι Μίζιου (@keisi.miziou) on Aug 1, 2020 at 1:21am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μύνημα του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα και η φωτογραφία του στο Instagram με μάσκα

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα