Catherine Zeta-Jones: Ακολουθεί το παράδειγμα της Rihanna και λανσάρει τη δική της beauty σειρά!

Οι celebrities έχουν μεγάλη αδυναμία στην περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ. Έχουν άλλωστε στη διάθεσή τους πάντα, διάσημους beauty experts με αποτέλεσμα να έχουν πάντα τέλεια όψη.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, αρκετές από αυτές έχουν δημιουργήσει τις δικές τους σειρές που έχουν μεγάλη επιτυχία. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Gwyneth Paltrow, η Victoria

Beckham και φυσικά η Rihanna.

Και τώρα έρχεται η Catherine Zeta-Jones να λανσάρει τη δική της. Το αποκάλυψε η ίδια με post στο Instagram που τη δείχνει να κρατά δύο eyeliners και μια μάσκαρα και ένα σχόλιο που αναφέρει πως το Casa Zeta-Jones (πρόκειται για την ονομασία του brand) έχει σκοπό να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν την ίδια φιλοσοφία με την ιδιοκτήτριά του, η οποία είναι χωρίς καμία αμφιβολία αβίαστα κομψή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WUNDER2 (@wunder2cosmetics) στις 22 Ιούλ, 2020 στις 1:00 μμ PDT

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εκείνα που χρησιμοποιεί πολύ η ηθοποιός αφού πάντα τονίζει το βλέμμα της φορώντας eyeliner και μάσκαρα. Οι συσκευασίες είναι chic και minimal όπως κι εκείνη άλλωστε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WUNDER2 (@wunder2cosmetics) στις 22 Ιούλ, 2020 στις 9:01 πμ PDT

Η μάσκαρα χαρίζει μήκος και είναι κατάλληλη για όλες εσάς που θέλετε ένα extra glam look καθημερινά ενώ το eyeliner αφήνει μεταλλικό φινίρισμα και παραμένει στη θέση του όλη μέρα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

DIY: Ένας κότσος με μαντήλι και μια πλεξούδα είναι τα χτενίσματα που πρέπει να μάθετε πριν φύγετε για διακοπές!

Τα 10 ωραιότερα κραγιόν του Φθινοπώρου που θα φορέσετε από σήμερα κιόλας!

Keywords
Τυχαία Θέματα