Κεφάλαιο μαλλιά: 3 συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε τώρα!

Μαλλιά: Ένα από τα μεγαλύτερα beauty κεφάλαια. Μήκος, trends, περιποίηση, χρώμα και πολλά ακόμη είναι εκείνα που σας απασχολούν. Αρχικά επιθυμείτε να είναι υγιή και λαμπερά. Τα φροντίζετε ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών.

Ναι, κάποιες φορές παρεκτρέπεστε και δεν απλώνετε προϊόν προστασίας από τη θερμότητα ή ταλαιπωρείτε την τρίχα με βαφές πιο συχνά απ’ ότι θα ‘πρεπε. Από την άλλη όμως κάνετε DIY μάσκες ενυδάτωσης

και αναδόμησης και χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Και σ’ αυτό το σημείο έρχονται οι hairstylists που έχουν παράπονα από εσάς. Και μάλιστα 3 συγκεκριμένα. Πρόκειται για συνήθειες που πρέπει να κόψετε αμέσως τώρα αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι τέλεια.

Κουρεύεστε μόνες στο σπίτι: Είναι μια συνήθεια που αποκτήσατε κατά την περίοδο της καραντίνας. Δεν είχατε καθόλου υπομονή. Παρακολουθήσατε tutorials και τολμήσατε να κάνετε μια μικρή ή και μεγαλύτερη αλλαγή. Οι κομμωτές σας παρακαλούν να μην το επαναλάβετε.

Και όσες από εσάς το σκέφτεστε, καλό θα είναι να το ξεχάσετε. Ακόμη κι αν πρόκειται για τις άκρες ή τις αφέλειες θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, πριν πιάσετε το ψαλίδι στα χέρια σας ότι μόνο οι ειδικοί μπορούν να το κάνουν σωστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski) στις 7 Απρ, 2020 στις 5:53 μμ PDT

Δεν κόβετε τα μαλλιά σας όσο συχνά χρειάζεται: Σας το έχουμε πει αρκετές φορές. Αν δεν κόβετε τις κατεστραμμένες, ταλαιπωρημένες άκρες, τα μαλλιά σας δεν μπορούν να αναπτυχθούν σωστά. Αυτό σημαίνει πως κάθε 2-3 μήνες πρέπει να κλείνετε ραντεβού με τον κομμωτή σας για μια μικρή ανανέωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 19 Μάι, 2020 στις 12:06 μμ PDT

Συσκευές θερμότητας: Τις αγαπάτε πολύ και το γνωρίζουμε. Είναι εκείνες που σας βοηθούν να αποκτήσετε το τέλειο sleek hairstyle αλλά και τους κυματισμούς ή τις μπούκλες. Μήπως όμως το παρακάνετε; Καταστρέφει την τρίχα η συχνή χρήση και κάποιες φορές δεν μπορεί να διορθωθεί η ζημιά παρά μόνο με κούρεμα.

Και δεν εννοούμε στις άκρες αλλά μια δραματική αλλαγή. Καλό είναι λοιπόν κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα να κάνετε μια ωραιότατη πλεξούδα ή να φοράτε ένα τέλειο αξεσουάρ. OK;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!

Οι 3 λόγοι που τα μαλλιά σας δεν μακραίνουν εύκολα

Keywords
Τυχαία Θέματα