Η Ελ ΜακΦέρσον αποθέωσε την Τουνάρα για το σώμα της

18:35 6/7/2020 - Πηγή: Espresso

Τιμή και δόξα για την Τουνάρα διεθνώς! Η Ελ ΜακΦέρσον, το διάσημο σε παγκόσμιο επίπεδο top model που για δεκαετίες κατείχε τον τίτλο «The body», δηλαδή «Το κορμί», σχολίασε μια φωτογραφία της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλετε και το καλύτερο; Σχεδόν της… παραχώρησε τον τίτλο της. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Η ξανθιά καλλονή από τη Θεσσαλονίκη

πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία της από το Σεϊτάν λιμάνι των Χανίων, όπου ποζάρει ξαπλωμένη στην άμμο, μόνο με ένα λεοπάρ παρεό στο στήθος και τα πόδια ψηλά.

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια, μία follower της tag-αρε την Ελ ΜακΦέρσον και της έγραψε με θράσος: «Εχασες τον τίτλο, η Ιωάννα Τούνη είναι “Το Κορμί”». Λίγο μετά συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε. Το θρυλικό super model, που είχε λάβει αυτόν τον τίτλο από το περιοδικό «Time» το 1989 για τις άψογες αναλογίες του, απάντησε στο σχόλιο που το αφορούσε γράφοντας «Είναι πανέμορφη», εκπλήσσοντας έτσι άπαντες. Μ’ αυτά και μ’ αυτά η σούπερ σέξι ανάρτηση της Ιωάννας έγινε viral.

Keywords
Τυχαία Θέματα