Κατερίνα Βρανά: Σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και στάθηκε στα πόδια της στην πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Ήβη η παράσταση «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη» με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί ανέβηκαν στη σκηνή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Βρανά να βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω του προβλήματος με τη σηψαιμία που

αντιμετωπίζει, ωστόσο χθες κατάφερε να σηκωθεί από αυτό τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και μετά το τέλος αυτής.

Έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Καπουτζίδη, η ίδια πόζαρε στους φωτογράφους που βρέθηκαν στο θέατρο προκειμένου να καλύψουν την εκδήλωση.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Βρανά είχε δηλώσει για την περιπέτεια της υγείας της: «Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν.

Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Παγώνη: «Έχω δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών»

 Γιάννης Κακλέας: Ο σκηνοθέτης του «Ρινόκερου» μιλά για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη

 Συγκινεί η Χριστίνα Βραχάλη: «Έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που εγώ χόρευα»

Keywords
Τυχαία Θέματα