Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό» -«Με δυο-τρεις ανθρώπους δεν συνδέθηκα»

Παρελθόν αποτελεί η Μαρία Κορινθίου από σήμερα από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου και τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρησή της 2,5 εβδομάδες πριν από το φινάλε της εκπομπής, η γνωστή ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε πως υπήρχαν

κάποια θέματα τα οποία δεν κατάφεραν να λυθούν και γι’ αυτό αποφάσισαν από κοινού με το κανάλι να προχωρήσουν στη λήξη της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στο όνομα του παρουσιαστή.

Όσα έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα!

Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.

…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα