Κατερίνα Λένη – Γιώργος Λασκαρίδης: Η off camera κουβέντα στο Masterchef και το άσχημο κλίμα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο Λασκαρίδη να επιστέφει στο σπίτι  του Masterchef και να λέει στην Κατερίνα Λένη πως με εκείνη θα τα πει off camera. Πράγματι αυτό φαίνεται πως έγινε και οι δύο παίκτες του Masterchef συμφώνησαν μόνο σε ένα πράγμα… ότι δεν συμφωνούν!

«Ο Γιώργος χθες το βράδυ με έπιασε και μιλήσαμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι. Κατηγορήθηκα ότι όλο αυτό το έκανα για το θεαθήναι. Είναι αυτό που έλεγα στην αρχή ότι αυτή η κάρτα είναι περισσότερο βάρος

και δεν είναι δώρο.

Παντού γίνονται πηγαδάκια, παντού παίζουν ένα κάρο σενάρια, αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια να τα πει αυτά μπροστά μου. Δεν μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Γιατί κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια και τι δουλειά έχω μέσα στο διαγωνισμό και ότι εδώ έχουν έρθει παιδιά που είναι μάγειρες και ίσως δεν έχουν μια καλή δουλειά και θέλουν να βρουν μια καλύτερη και απαιτήθηκε από εμένα να εξηγήσω για ποιον λόγο βρίσκομαι στο παιχνίδι. Δεν θέλω να απολογηθώ και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ σε κανέναν για ποιο λόγο έχω έρθει εδώ», ανέφερε η Κατερίνα Λένη, η οποία είχε τη στήριξη του Ηρακλή για τον τρόπο που της απευθύνθηκε ο Γιώργος.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λασκαρίδης ανέφερε:

«Με την Κατερίνα μιλήσαμε χθες το βράδυ, δεν καταφέραμε να λύσουμε κάτι. Έχουμε διαφορετικούς λόγους που έχουμε μπει μέσα στο παιχνίδι. Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που έγινε στο πλατό. Έχει ακούσει κάποια λόγια για εμάς και έβγαλε κάποια συμπεράσματα ότι έχουμε έπαρση σαν παρέα. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ. Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιο κοινό σημείο για να είμαστε καλά μαζί, θα λέμε μια «καλημέρα» και ο καθένας θα κάνει αυτό που ήρθε να κάνει».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε ακόμα:

Kobe Bryant: Η σύζυγός του μήνυσε την εταιρεία του μοιραίου ελικοπτέρου!

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Έγινε μπαμπάς ο… «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Άντζελα Δημητρίου: Τα σχόλια για την μίμηση της Δανάης Λουκάκη στο YFSF!

Keywords
Τυχαία Θέματα