Το αγαπημένο beauty gadget των celebrities είναι επιτέλους εδώ!

Αγαπάτε πολύ τα beauty gadgets και το γνωρίζουμε. Το ίδιο και celebrities όπως οι Rosie Huntington-Whiteley, Meghan Markle και Chrissy Teigen που φροντίζουν να αποκαλύπτουν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, εκείνα που υπάρχουν στο νεσεσέρ τους.

Τα περισσότερα κυκλοφορούν

μόνο στο εξωτερικό και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο όταν ταξιδεύετε. Το FOREO είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για το gadget για μασάζ καθαρισμού προσώπου. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε τα καλύτερα νέα αφού κυκλοφορεί ήδη και στη χώρα μας και μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα κιόλας. 

Από την σύλληψη της ιδέας το 2013 και δημιουργημένο στην Στοκχόλμη, το FOREO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του σχεδιασμού στους τομείς ομορφιάς και ευεξίας, προσφέροντας λύσεις αιχμής που διευκολύνουν την ζωή.

Ξεκινώντας με την εμβληματική σειρά LUNA – το επαναστατικό μασάζ καθαρισμού προσώπου –η FOREO επέκτεινε σταδιακά το χαρτοφυλάκιο της με επιπλέον τεχνολογικά αναγνωρισμένες σειρές όπως το UFO και UFO mini καθώς και τη συλλογή μασκών.

Τι είναι όμως το FOREO: Προσφέρει ένα νέο πρότυπο λύσεων ομορφιάς και ευεξίας. Η σειρά αποτελείται από τις βραβευμένες βούρτσες καθαρισμού προσώπου στην γραμμή LUNA, τις μάσκες UFO, και τις βούρτσες καθαρισμού προσώπου ISSA. Όλη τη συλλογή θα τη βρείτε στα καταστήματα Sephora.

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο hairstyle της Irina Shayk θα σας σώσει τα πρωινά που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα

3 τέλεια hairstyles που θα δημιουργήσετε μόνες σας σε 3 μόλις λεπτά

Keywords
Τυχαία Θέματα