Kobe Bryant: Η σύζυγός του μήνυσε την εταιρεία του μοιραίου ελικοπτέρου!

Η Vanessa Bryant υπέβαλε μήνυση κατά της εταιρείας που άνηκε το ελικόπτερο που συνετρίβη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο σύζυγος της Kobe Bryant, η 13χρονη κόρη της Giana και άλλα επτά άτομα.

Στη μήνυση, όπως μεταφέρει το TMZ.com τονίζεται πως η εταιρεία Island Express

έχει τη δικαιοδοσία να σηκώσει τα ελικόπτερα της υπό ευνοϊκές συνθήκες, αλλά όπως είχε γίνει γνωστό τη μέρα της συντριβής ο καιρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγωδία, καθώς υπήρχε έντονη ομίχλη.

Στη μηνυτήρια αναφορά περιγράφονται οι συνθήκες του δυστυχήματος αναφέροντας πως το ελικόπτερο κινούνταν με 180 μίλια την ώρα μέσα σε δυσμενείς συνθήκες και πως ο πιλότος απέτυχε να αξιολογήσει σωστά τις καιρικές συνθήκες πριν γίνει η απογείωση, γνώριζε τις κακές συνθήκες ωστόσο δεν ακύρωσε την πτήση, απέτυχε να διατηρήσει τον έλεγχο του ελικοπτέρου και απέτυχε να αποφύγει τα «φυσικά εμπόδια» κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Vanessa Bryant Files Wrongful Death Lawsuit Against Helicopter Co., Pilot https://t.co/CKeL7h07q8

— TMZ (@TMZ) February 24, 2020

Στη μήνυση αναφέρεται επίσης πως ο πιλότος Ara George Zobayan είχε παραβιάσει τους κανόνες ασφαλείας το 2015, σηκώνοντας ελικόπτερο με μειωμένη ορατότητα, ενώ το ελικόπτερο δεν είχε πιστοποιηθεί να πετάει σε κακοκαιρία.

Διαβάστε ακόμα:

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Έγινε μπαμπάς ο… «Κυριάκος» από τις «Άγριες Μέλισσες»!

My style rocks: Η νέα παίκτρια και η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη που αιφνιδίασε τις παίκτριες!

Άντζελα Δημητρίου: Τα σχόλια για την μίμηση της Δανάης Λουκάκη στο YFSF!

Keywords
Τυχαία Θέματα