Κατερίνα Καραβάτου: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Απούσα από την εκπομπή

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα», με την Μαρία Ηλιάκη να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται στο σπίτι της.

Η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να καθησυχάσει τους τηλεθεατές, αναφέροντας πως η παρουσιάστρια είναι καλά και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

«Η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι μαζί μας σήμερα.

Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, την παρακολουθούν οι γιατροί, τα πράγματα είναι μια χαρά προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Σε λίγο θα είναι μαζί μας για να μας πει πώς αισθάνεται…

Εγώ μιλούσα σήμερα μαζί της και δεν ήξερα τι να πω, απανωτά τα χτυπήματα γι’ αυτό το κορίτσι. Το ένα στραβό συμβαίνει μετά το άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Αναμφίβολα, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας της, τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες μέρες στο νοσοκομείο, ο πόνος κι ο θυμός στο δικαστήριο και η νέα ζωή

 Ελεονώρα Μελέτη: «Τα πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στον χώρο ήταν σκληρά, από την κριτική και τον διασυρμό που δέχτηκα»

 Ο Γιώργος Λεμπέσης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα