Θέλεις υπέροχο φως στην επιδερμίδα σου; Κάνε αυτή την τελευταία κίνηση στο μακιγιάζ σου!

Αν υπάρχει μια makeup expert που γνωρίζει σε απολυτο βαθμό τον τρόπο να αποθεώνει την επιδερμίδα, αυτή είναι δίχως αμφιβολία η Laura Mercier! Η γκουρού του “flawless face” είναι εκείνη που πριν 25 χρόνια δημιούργησε τη θρυλική πούδρα σε σκόνη Translucent Loose Setting Powder, ένα προϊόν που άλλαξε την ιεροτελεστία του μακιγιάζ με το αέρινο, διάφανο άγγιγμά του και έκτοτε είναι must have για makeup artists και makeup addicts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Mercier (@lauramercier)

Σήμερα η Laura Mercier υπογράφει μια νέα εκδοχή της διάφανης πούδρας, που αιχμαλωτίζει το φως στην επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο: ο λόγος για την Translucent Loose Setting Powder Light Catcher που σταθεροποιεί το μακιγιάζ για 12 ώρες με ένα blend από μικρομόρια πέρλας που διορθώνουν και αναδεικνύουν οπτικά τον τόνο της επιδερμίδας και χαρίζουν ένα ανεπιτήδευτο, φωτεινό τελείωμα. Η διάσημη makeup artist, γνωρίζοντας πως οι πούδρες λάμψης συνήθως έλκουν το βλέμμα στις ατέλειες, δούλεψε πάνω στη σύνθεση της Light Catcher έτσι, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην κολακεύει την επιδερμίδα. Πώς; Επιλέγοντας το συγκεκριμένο ανάλαφρο “κοκτέιλ” από θερμές και ψυχρές πολυδιάστατες πέρλες που γίνονται ένα με την επιδερμίδα, μεταξένιες πούδρες βοτανικής προέλευσης που «θαμπώνουν» και λειαίνουν την εμφάνιση των πόρων, την υφή και τις ατέλειες και περιποιητικές πούδρες αμινοξέων που γίνονται ένα με την επιδερμίδα για ένα αόρατο φινίρισμα που βελτιώνει την εμφάνιση και την απαλότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Mercier (@lauramercier)

Η Translucent Loose Setting Powder, Light Catcher είναι η τελευταία κίνηση που θα κάνεις στο μακιγιάζ σου αν θέλεις φυσικά φωτεινή επιδερμίδα και, μάλιστα, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις είτε για να φιξάρεις το μακιγιάζ σου σε όλο το πρόσωπο, είτε για να δώσεις φως μόνο σε κάποια σημεία-κλειδί χωρίς κανέναν φόβο ότι θα βρεθείς μπροστά σε ένα cakey αποτέλεσμα ή πως θα τη νιώθεις “βαριά” στην επιδερμίδα σου.

Extra bonus: η Laura Mercier φρόντισε ώστε να “φοράς” το πιο υπέροχο φως στο πρόσωπό σου και αυτό να γράφει εξίσου υπέροχα στην κάμερα, χωρίς τον κίνδυνο του flashback εφέ, της ασπρίλας δηλαδή που “γράφει” στο φακό και που συχνά συνοδεύει τις πούδρες αυτού του τύπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Mercier (@lauramercier)

Την πούδρα Translucent Loose Setting Powder θα τη βρεις σε δύο αποχρώσεις: Celestial Light, ένα μπεζ της σαμπάνιας για πολύ ανοιχτόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, και Honey Star, ένα χρυσό ροδακινί για μεσαίους τόνους επιδερμίδας.

Αποκλειστικά στα attica και στο atticadps.gr/eshop/.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Gigi Hadid άλλαξε ξανά τα μαλλιά της – δες ποιο trend αποθέωσε!

Victoria Beckham: Αποκάλυψε τα δύο προϊόντα skincare που της “κλέβει” ο David!

Taylor Swift: Το συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν της έκανε ρεκόρ στο Google search! Ποιο είναι;

Keywords
Τυχαία Θέματα