Ζαχαρίας Ρόχας: «Θα ακούσουμε να καταγγέλλονται άτομα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην τηλεόραση»

Ο Ζαχαρίας Ρόχας παραχώρησε συνέντευξη στο «Open Weekend» και μίλησε για το κίνημα Metoo, στράφηκε κατά όσων υπερασπίζονται τους θύτες ή αναρωτιούνται «γιατί τώρα;» ενώ αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες εις βάρος γνωστών ηθοποιών. Μη μασώντας τα λόγια του, ο ηθοποιός «πέταξε» τα βέλη του…

Αναφερόμενος στο Metoo, ο Ζαχαρίας Ρόχας τόνισε: «Είμαστε υπέρ των θυμάτων κι όταν τα θύματα μιλούν οι υπόλοιποι πρέπει να σταματούν, γιατί δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά ο άνθρωπος που κατηγορείται. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο,

αυτή τη στιγμή. Μου φαίνεται τρομερό να βγαίνουν και να λένε ότι άνθρωποι που κατηγορούνται σε κάποιους φέρθηκαν καλά. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί δεν ήταν το target group τους… Αν δεν το ξέρεις βούλωσέ το!

Τόσοι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε για κακοποίηση, ας τους ακούσουμε λίγο, μην τους κάνουμε θέαμα. Όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς, όσο φίλοι κι αν ήμασταν μαζί τους, πρέπει να βουλώνουμε το στόμα μας. Αν οι φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται με αυτά που βγήκαν στο φως και δεν είχαν ακούσει τίποτα τότε… είναι ηλίθιοι. Λίγος σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους που βγαίνουν και μιλάνε. Να το βουλώσουν οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται κι ας αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Σχετικά με την απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη στον Γιώργο Λέφα, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν το σχολιάζω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέτοια πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή του. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές ήταν μέρος της δουλειάς μας και τα σεξουαλική εγκλήματα συζητιόντουσαν σαν κουτσομπολιό. Στον χώρο μας υπάρχουν “παρεΐτσες”, ξέρω ποιος θα παίξει και με ποιον».

Για τις νέες καταγγελίες που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας: «Θα υπάρξουν καταγγελίες και για άλλα πρόσωπα. Και εγώ έχω κάνει καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά και μάλιστα στην τελευταία δουλειά. Θα ακούσουμε να καταγγέλλονται άτομα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην τηλεόραση και τους βλέπουμε. Είναι όλες για γνωστές ηθοποιούς. Κάποιες μπήκαν στο αρχείο γιατί δεν έπεισαν οι αποδείξεις… Έχω βρεθεί μάρτυρας σε κακοποιητική στιγμή επί σκηνής. Ένας συνεργάτης μου έκανε σεξιστική επίθεση σε μια γυναίκα ηθοποιό και σταματήσαμε την πρόβα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άγγελος Λάτσιος: Η συνάντηση με τη νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου, και τα δημόσια λόγια αγάπης

 Μιμή Ντενίση: Απαντάει για την κόντρα της με τον Λαζόπουλο -«Εγώ δεν είχα πότε τίποτα μαζί του»

 Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη τους έγινε 13! Η εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα

Keywords
Τυχαία Θέματα