Κατερίνα Καραβάτου: Ο 6χρονος γιος της την έκανε υπερήφανη και αυτός είναι ο λόγος – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καραβάτου καταφέρνει να συνδυάζει μέσα στην καθημερινότητα τη μητρότητα με τη δουλειά και όλες τις υποχρεώσεις που «τρέχουν». Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» μπορεί να λατρεύει το επάγγελμά της και να προσπαθεί κάθε φορά να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ωστόσο προτεραιότητά της αποτελούν τα παιδιά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη. Η πρώτη είναι η Αέλια, που είναι 11,5 ετών και ο δεύτερος ο Αρίωνας, που είναι έξι ετών

και, μάλιστα, στην αρχή της χρονιάς πήγε στην πρώτη δημοτικού.

Εκτός από αυτή τη νέα αρχή στη ζωή του, λοιπόν, ο Αρίωνας έχει εκφράσει ανοιχτά στους γονείς του την επιθυμία του να ασχοληθεί με τη μουσική και να μάθει κιθάρα. Ο ίδιος ξεκίνησε να κάνει μαθήματα και μέρα με τη μέρα όλο και βελτιωνόταν, κάνοντας υπερήφανους την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό.

Το απόγευμα της Τρίτης 6/6, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι ο γιος της έδωσε το πρώτο του ρεσιτάλ κιθάρας, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό της. Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να καμαρώσει τον γιο της, ενώ τράβηξε και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμάται αυτή την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, στα οποία ο Αρίωνας ποζάρει με την κιθάρα του. «Το πρώτο μας τοσοδούλι ρεσιτάλ κιθάρας!», έγραψε όλο υπερηφάνεια η Κατερίνα Καραβάτου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», δήλωνε τρεις μήνες πριν πεθάνει

 Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο, δεν με ενδιέφερε αν θα πεθάνω»

 Μαρία Σολωμού: «Υπέφερα στην κανονικότητα, 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα