Γιάννης Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», δήλωνε τρεις μήνες πριν πεθάνει

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», καθώς είχε προσβληθεί από πνευμονικό οίδημα, ενώ κατέληξε πριν από μερικές ώρες από ανακοπή καρδιάς.

Πριν από τρεις μήνες, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και είχε αποκαλύψει ότι τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται

με την υγεία του. Ο ίδιος είχε αναφέρει συγκεκριμένα πως μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού, μπορούσε να ζει με τη βοήθεια οξυγόνου.

«Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Φλωρινιώτης τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του

«Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Παράλληλα, ο ίδιος είχε ερωτηθεί και για την καλλιτεχνική πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως στη ζωή του τα έζησα όλα, ενώ πάντοτε αγαπούσε και σεβόταν τον κόσμο που τον ανέδειξε.

«Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα. Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε.

Οι εταιρείες καλές είναι, αλλά μια εταιρεία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει έναν δίσκο και μετά, να σε στύψει και να σε πετάξει. Αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα», ήταν τα λόγια του.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών.

Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ “Τώρα Θέλω Τώρα”, που αμέσως γίνεται χρυσό.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Σολωμού: «Υπέφερα στην κανονικότητα, 7 χρόνια έκλαιγα, χώρισα και έγινα καλά»

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

 Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Η έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου

Keywords
Τυχαία Θέματα