Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεσκεπάζει τον Νίκο Μπάρτζη: «Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο «Survivor All Star» στον Νίκο Μουτσινά. Από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων δεν μπορούσε να απουσιάζει αυτό που αφορούσε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα και τον… ύπουλο ρόλο του Νίκου Μπάρτζη.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως ο Νίκος Μπάρζης ουδέποτε είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με κινητό, τονίζοντας πως η παρουσίασή

του ήταν οσκαρική και έπεισε τους συμπαίκτες του.

Το «άδειασμα» του Σπύρου Μαρτίκα στον Νίκο Μπάρτζη

«Άλλη μέρα βλέπω τον Μπάρτζη να τρέμει ολόκληρος στην παραλία, πάμε στο συμβούλιο και βγαίνει ο Νίκος και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση του Νίκου Μπάρτζη, όπως οσκαρική ήταν και η επιμονή του να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, παίρνοντας και τους υπόλοιπους παίκτες στο πλευρό του.

Έλεγε ή εκείνες ή εμείς. Ήθελε να ξεσηκωθούν οι πάντες για να φύγουν η Ασημίνα και η Δαλάκα. Υπήρχαν ενδείξεις ότι έτρωγαν τα κορίτσια… Δεν έτρωγαν όλοι, υπήρχαν πρόσωπα που όντως πεινάσαμε. Μετά τις ενδείξεις βρέθηκαν κάποια μηνύματα σε κινητά, στα οποία ο local μίλαγε με κάποιον γνωστό των κοριτσιών στην Ελλάδα για να τους βοηθήσει να φάνε κάτι τα κορίτσια και όχι να μάθουν για το παιχνίδι. Επειδή το χειρότερο ήταν η επικοινωνία έγινε όλο αυτό. Το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στην επίθεση του Νίκου Μπάρτζη σε cameraman της παραγωγής, η οποία ξεπέρασε κάθε όρια, ωστόσο δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση.

«Το παρασκηνιακό θέμα που μας δυσκόλεψε και μας δημιούργησε θέματα είναι το σημαντικότερο. Δεν μπορώ να σκεφτώ την στιγμή που ένας cameraman, φύλακας άγγελός μας, που μας πρόσεχε κάθε βράδυ επί 2,5 μήνες, να δεχθεί την πιο χυδαία επίθεση που έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος για το τίποτα. Να δεχθεί απειλή, τις χειρότερες βρισιές απέναντι στην πατρίδα του, στο όνομά του, στα θεία του και στην οικογένειά του από τον Νίκο Μπάρτζη», περιέγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε: «Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Δεν τα έχεις δει αυτά. Τελικά σε αυτό το παιχνίδι τα σημαντικότερα στήθηκαν και διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες. Δεν θα παιχτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ίσως για να προστατευτεί το πρόγραμμα. Έγινε από όλους τους παίκτες θέμα και δεν παίχτηκε ποτέ. Ό,τι συζητάμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί κι από τους υπόλοιπους. Όλοι τα έζησαν».

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Πιπιλή: Η αποκάλυψη για την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση -«Είναι η πρώτη φορά που το λέω»

 Αφροδίτη Γραμμέλη: Στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία στον αέρα του ΣΚΑΪ -Τα πρώτα της λόγια

 Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα που έγινε «ντίρλα» από ρακές, τα λουλούδια που του πετάει στο κεφάλι η Μαρέβα και το TikTok που του δίνει πόντους

Keywords
Τυχαία Θέματα