Κατερίνα Καινούργιου: Το on air «καρφί» για παρουσιάστρια -«Καλό είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη να υπάρχει στήριξη»

Το πρωί της Δευτέρας (10/10), η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα του «Super Κατερίνα» πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τη συνεχάρη για τη συνέντευξη που πήρε από την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια είπε πως εκτίμησε αυτή την κίνηση και εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της με μια άλλη παρουσιάστρια του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη συνέντευξη που πήρε από την τραγουδίστρια, σε αντίθεση με αυτές άλλων συναδέλφων που κατά καιρούς τις έχει εκθειάσει.

«Μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή, η Ιωάννα Μαλέσκου

με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί, σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες που μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σταθμό και δεν ανέφεραν καν τη συνέντευξη, ενώ εκθείαζαν συνεντεύξεις άλλων. Δεν πειράζει. Αυτά είναι και προσωπικά του καθενός και δε με ενδιαφέρουν και καθόλου. Ούτως ή άλλως εγώ έχω να πω έναν καλό λόγο για όλους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Απλά στεναχωριέμαι γιατί καλό είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη να υπάρχει μια στήριξη. Δεν πειράζει, δεν πειράζει. Δε με νοιάζει τόσο για μένα, όσο για μια γυναίκα όπως είναι η Δέσποινα Βανδή που έχει μια τεράστια πορεία και βρίσκεται και αυτή στον Alpha και είπε τόσο ωραία πράγματα.

Και η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο να με συγχαρεί. Και η Μενεγάκη έπαιξε τη συνέντευξη, που δεν το περίμενα. Εκτιμώ το ότι με πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης για να μου πει ότι είδε τη συνέντευξη και της άρεσε».

Διαβάστε επίσης:

Όρια στη σχέση: Πώς θα καταλάβεις τι είναι αιτία χωρισμού για εσένα;

Σασμός: Η συνάντηση Αστέρη και Αργυρώς δίνει μια άλλη τροπή στα γεγονότα

Μιχάλης Σαράντης: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρη του -Πόσο τον έχει αλλάξει μέχρι στιγμής η πατρότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα