Μιχάλης Σαράντης: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρη του -Πόσο τον έχει αλλάξει μέχρι στιγμής η πατρότητα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, καθώς έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Οι δυο τους έχουν επιλέξει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης μαθεύτηκε λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους.

Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», για τα συναισθήματα που νιώθει

και πόσο τον έχει αλλάξει η πατρότητα μέχρι στιγμής.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου.

Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως.

Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερη διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Διαβάστε ακόμα:

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της -«Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, πήγαινα στο ψυχιατρείο και δεν ήθελε να με δει»

Καίτη Γαρμπή: Οι νέες δηλώσεις για τη διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο -«Το δίκαιο είναι με εμάς»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με δημοσίευμα που τον θέλει να έχει πεθάνει -«Αυτός το έγραψε»

Keywords
Τυχαία Θέματα