Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά on camera για την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου -«Δεν μπορώ την ανθρωποφαγία»

Ένας νέος «πόλεμος» ξεκίνησε στον διαδικτυακό κόσμο του Instagram, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστριες τις Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο μία κοινή της φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή από τα backstage του J2US.

Το σχετικό της InstaStory κοινοποίησε στη συνέχεια στο προφίλ της η Σοφία Μουτίδου,

γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο ακόμα πρέπει». Πολλοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που θεώρησαν πως αυτή της η φράση ήταν υπονοούμενο για αισθητικές παρεμβάσεις.

Η ανάρτηση αυτή έπεσε και στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο αυτό και ανταπάντησε δημόσια.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου το οποίο ανέφερε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν τις κατακρίνει; Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις μέσω αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές…

Σήμερα το πρωί (29/10) η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και τη ρώτησε για όλη αυτή την κόντρα που δημιουργήθηκε με τη Σοφία Μουτίδου.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε θετικό είτε αρνητικό, πες το χύμα, δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι. Δεν μιλήσαμε και για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με την γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις.

Αν έρθει καλεσμένη στην εκπομπή, είμαι πολύ ευγενική και τότε στο Open είχε έρθει πολλές φορές. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας ας λέει ό,τι θέλει. Απλά δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, να βρίσκουμε δηλαδή έναν άνθρωπο και να τον χτυπάμε συνέχεια. Αν το έχω κάνει στο παρελθόν, λάθος δικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβελά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους -«Δυσκολευτήκαμε αρκετά»

Γιάννης Σμαραγδής: Ενοχλημένος με το δημοσίευμα που θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε ταινία του -Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

Γιάννης Μάρκου: Φίλος και αυτόπτης μάρτυρας σοκάρει με την περιγραφή του για την επίθεση -«Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα