Γιάννης Μάρκου: Φίλος και αυτόπτης μάρτυρας σοκάρει με την περιγραφή του για την επίθεση -«Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό»

Ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε 15 μαχαιριές σε μια καντίνα στην Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10, όταν δύο νεαροί 20 και 25 ετών ξεκίνησαν να λογομαχούν για την σειρά προτεραιότητας με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας. Ξαφνικά, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ένα 24ωρο μετά την άγρια συμπλοκή στη Βαρυμπόπη, φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας του Γιάννη Μάρκου μίλησε

σήμερα το πρωί (29/10 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονς να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

Gisele Bündchen -Tom Brady: Χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου -Οι επίσημες ανακοινώσεις

Γιάννης Μάρκου: Ανθρωποκυνηγητό για τον 25χρονο που τον μαχαίρωσε -Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Αγαπώ το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τα συναισθήματα του»

Keywords
Τυχαία Θέματα