Gisele Bündchen -Tom Brady: Χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου -Οι επίσημες ανακοινώσεις

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 13 χρόνια γάμου η Gisele Bündchen και ο Tom Brady.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 12 ετών Benjamin και την 9 ετών Vivian, προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

Το μήνυμα της Gisele Bündchen

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ

και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Gisele».

Το μήνυμα του Tom Brady

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για την οριστική λύση του γάμου τους είχαν γίνει ακόμα πιο έντονες, με ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων να κάνουν λόγο για καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών και αποστασιοποίηση.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μάρκου: Ανθρωποκυνηγητό για τον 25χρονο που τον μαχαίρωσε -Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Αγαπώ το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τα συναισθήματα του»

Σωτήρης Πολύζος για Μιμή Ντενίση: «Δεν της άρεσε καθόλου, με κατακεραύνωσε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα