Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για τον ρόλο στο “Μαύρο Ρόδο” αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι»

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποφάσισε να κλειστεί για μια εβδομάδα σε μοναστήρι προκειμένου να καταφέρει να υποδυθεί όσο καλύτερα γίνεται την ηρωίδα της – που είναι ηγουμένη σε μοναστήρι.

«Ο ρόλος μου στο Μαύρο Ρόδο είναι μια ηγουμένη σε μοναστήρι. Είναι εντελώς αντίθετος από εμένα. Βέβαια, είμαι ένας άνθρωπος

που προσεύχομαι πολύ. Όταν μου είπαν γι’ αυτόν τον ρόλο, αποφάσισα ότι πρέπει να κλειστώ σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ώστε να δω τι συμβαίνει», εξήγησε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

Και συνέχισε, μιλώντας για την εμπειρία της από τη διαμονή της στο μοναστήρι: «Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή. Χαμογελάει συνέχεια αυτός ο άνθρωπος. Αυτή γυναίκα βρήκε το μοναστήρι στα 20 χρόνια της και το έστησε από την αρχή γιατί ήταν κατεστραμμένο. Νομίζω από τα 25 τη φωνάζουν γερόντισσα. Σηκωνόμουν μαζί τους 6 η ώρα το πρωί, έκανα ό,τι μπορούσα από τα διακονήματα, καθάρισα φασολάκια, δεν με άφηναν να κάνω βαριές δουλειές. Ήταν υπέροχο».

Σχετικά με τη σχέση της με την εκκλησία, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι από αυτούς που σε κάνουν να έρχεσαι πιο κοντά στην εκκλησία. Δεν είμαι άνθρωπος που πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία αλλά όταν περνάω έξω από μια εκκλησία έχω την ανάγκη να μπω και να προσευχηθώ και να ανάψω ένα κερί. Προσεύχομαι και μόνη μου στο σπίτι. Με κάποιον τρόπο σου δίνει δύναμη η προσευχή».

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κηδείας της

 Ιωάννα Τούνη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνουν την ίδια γυμναστική στην εγκυμοσύνη τους

 Στέλιος Νιάκαρης: «Πήγα σε casting και μου είπε “γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”»

Keywords
Τυχαία Θέματα