Πέτρος Συρίγος: «Μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είμαι στο Πρωινό δέκα ημέρες πριν αρχίσει η εκπομπή»

Ο Πέτρος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μίλησε για την αποχώρησή του από το Πρω1νό. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως του ανακοινώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή ενώ είχε ήδη υπογράψει.

«Πριν τελειώσει η σεζόν είχα ανανεώσει το συμβόλαιό μου και είχα υπογράψει για τη νέα χρονιά. Πήγαιναν όλα μια χαρά μέχρι που

με πήραν κάποια στιγμή τηλέφωνο – πριν από δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή – και μου είπαν ότι δεν θα είμαι για κάποιους λόγους και ότι θα είναι η Αργυρώ. Είπα “εντάξει παιδιά απλά καλό θα ήταν να το είχα μάθε πιο νωρίς”. Ήταν λίγο κάπως…», αποκάλυψε ο Πέτρος Συρίγος.

Και συνέχισε τον λόγο του, αναφέροντας: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος Λιάγκας. Με τη Φαίη έχω μιλήσει, που κάνει ένα καινούργιο βήμα και της εύχομαι τα καλύτερα. Τη λατρεύω, είναι πολύ μάγκας! Δεν γνωρίζω, αν θα μας δείτε μαζί τηλεοπτικά. Το καλοκαίρι αρνήθηκα κάποιες προτάσεις γιατί είχα υπογράψει με τον ANT1. Δεν ήξερα πώς να χειριστώ αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, δεν πειράζει, καλή καρδιά».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Μονογυιού: Βάφτισε τον γιο του αδερφού της, Τζώρτζη, εννιά μήνες μετά τον θάνατό του

 GNTM: Η 75χρονη παίκτρια που «μάγεψε» τους κριτές και μπήκε στο σπίτι

 Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Απαντά για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη και τη συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου

Keywords
Τυχαία Θέματα