Κάνει η Kim Kardashian χρήση ναρκωτικών ουσιών; Το βίντεο που προκάλεσε σάλο και η απάντησή της

Μπορεί κατά καιρούς να έχει κατηγορηθεί για τον πολυτελή τρόπο ζωής της παρόλα αυτά ποτέ μέχρι στιγμής δεν της είχαν χρεώσει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ένα βίντεο της Kim Kardashian στο instagram ήταν ικανό να ξεσπάσει σάλος στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα η Kim ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για την καινούρια συλλογή ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της. Στο βίντεο φαίνεται από πίσω το τραπέζι του σαλονιού της στο οποίο διακρίνονται δύο άσπρες

γραμμές. Στα social media ακολούθησε καταιγισμός σχολίων για το στιγμιότυπο ενώ οι ακόλουθοι της πιστεύουν πως πρόκειται για γραμμές κοκαΐνης.

Ohhhhhh @KimKardashian caught out with cocaine .. durtayyyyy pic.twitter.com/ZCnRcpmLSA

— Doireann (@Doirs19) 11 Ιουλίου 2017

Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν έχασε ευκαιρία και διέψευσε τις φήμες με μια ανάρτηση στο Twitter της που έγραψε: «Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν».

I do not play with rumors like this so I’m gonna shut it down real quick. That’s sugar from our candy mess from dylan’s candy shop https://t.co/oICdPQVi8d

Kim Kardashian West (@KimKardashian) 11 Ιουλίου 2017

Λίγο αργότερα βέβαια ανέβασε καινούργιο βίντεο στο οποίο δείχνει το μαρμάρινο τραπέζι αποκαλύπτοντας πως λόγω σχεδίου έχει άσπρες γραμμές.

Τελικά τι συμβαίνει;

The post Κάνει η Kim Kardashian χρήση ναρκωτικών ουσιών; Το βίντεο που προκάλεσε σάλο και η απάντησή της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα