Πρω1νό: Η απάντηση της Panik για την ”εξαφάνιση” της Πάολα και τα σχόλια της ομάδας

Σάλος έχει προκληθεί μετά το τηλεοπτικό κόψιμο της Πάολα από τα βραβεία MAD. Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια παρευρέθηκε στα MAD VMA, πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις και βραβεύτηκε, παρόλα αυτά δεν την είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η δισκογραφική εταιρεία της Πάολα, Panik Records, έστειλε επιστολή προς

την διοίκηση του MAD μέσω της οποίας ζητάει εξηγήσεις και αναφέρει πως περιμένει επίσημη απάντηση για τον λόγο ”εξαφάνισης” της τραγουδίστριας από την τηλεοπτική προβολή των βραβείων.

Η ομάδα του Πρω1νού σχολίασε τα όσα γράφει η επιστολή και στάθηκε στο τι πραγματικά συνέβη το βράδυ των βραβείων. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε το ρεπορτάζ του σύμφωνα με το οποίο, η Πάολα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα συμφωνηθέντα που δεν πραγματοποιήθηκαν. Ο Θέμης Γεωργαντάς, ως παρουσιαστής των μουσικών βραβείων ξεκαθαρίζει πως κανένας τραγουδιστής δεν γνωρίζει το αν θα παραλάβει κάποιο βραβείο ενώ η Σάσα Σταμάτη μεταφέρει την ανεπίσημη απάντηση των MAD ενώ τονίζει στον αέρα της εκπομπής πως δεν σκοπεύουν να προβούν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Η απάντηση της Panik για την ”εξαφάνιση” της Πάολα και τα σχόλια της ομάδας appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα