Καλομοίρα: «Λύγισε» μιλώντας για τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα -«Πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα…»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Καλομοίρα και από το περασμένο Σάββατο την απολαμβάνουμε στον νέο κύκλο του «J2US».

Το πρωί της Παρασκευής, η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της.  Μέσα σ, όλα, η ίδια μίλησε για τον λόγος που αποφάσισε να φύγει από τη χώρα μας μετά τη συμμετοχή της στη

Eurovision και να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική.

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Μετά τη Eurovision τα άφησα όλα πίσω μου και πήγα στην Αμερική. Δεν ήταν ο Γιώργος αυτός που με προέτρεψε να το κάνω αυτό. Δε θα μου έλεγε ποτέ να αφήσω τη καριέρα μου. Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι θέλω να φύγω γιατί δεν είμαι καλά μέσα μου. Τον μπαμπά μου δεν τον νοιάζει ούτε η showbiz, ούτε τίποτα…

Έφυγα στο πικ μου γιατί το ένστικτό μου, μου έλεγε ότι αν συνέχιζα εκείνη τη στιγμή να είμαι στη showbiz, θα έχανα τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν τον μπαμπά μου και μου λέει, “έλα”. Μετά πήρα τον Γιώργο και του λέω, “Φεύγω”, “Πότε;” με ρώτησε. Του είπα ότι φεύγω το επόμενο πρωί και μου απάντησε ότι θα έρθει μαζί μου. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη, του είπα ναι.

Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα στην ομάδα μου και τους είπα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας… Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει… Ήμουν 22 χρονών, είχα πολλές φωνές γύρω μου και ξέρω ότι θα μπερδευόμουν. Όταν γύρισα, ήταν το καλύτερο πράγμα. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που ήξερα ότι με αγαπά κι εγώ εκείνον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Με τρελαίνουν οι πολλές φωνές γύρω μου» είπε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Λύγισε» η σύζυγός του λίγο πριν από την κηδεία -«Τα έχω χαμένα…»

Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ευτυχώς που δεν πήγε σε αυτή την εκπομπή»

«Δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ από το “Dragons’ Den”»

Keywords
Τυχαία Θέματα