Καλό βράδυ αγαπημένοι ήρωες του Mega! Ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που μας χαρίσατε!

Καλό βράδυ Χριστίνα μου και φιλιά στον Αντώνη σου, κρυφά, όπως στο πλυσταριό, και φανερά, όπως την ημέρα που σε άρπαξε από το γάμο σου με τον Άγγελο.

Καλό βράδυ Ντένη μου και χαιρετισμούς στη Μαρούσκα, το Evian σου και το κουτί με τα κερατοδαχτύλιδά σου -κάθε φορά που σε απατούσε ο συγχωρεμένος σου έφερνε κι από ένα δώρο.

Καλό βράδυ Γιάννη μου, μην αφήσεις στιγμή από τα μάτια σου τη θεία Βιργινία και μην ξαναβάλεις ποτέ ρόλευ στα μαλλιά σου – Δεν σου πάνε τόσο φουσκωτά.

Καλό βράδυ Καίτη μου, συνέχιζε

να τρως κρυφά πάστες και να βλέπεις Βουγιουκλάκη κι ας σε απειλεί η Κωστούλα πως θα πει όλα όσα κάνεις στον Μάκη.

Καλό βράδυ Σάσα μου σε σένα και στα Τεκνά του Πλοιάρχου Γκραντ. Ποτέ άλλοτε η ερωτική ζωή ενός ατόμου δεν απασχόλησε τόσο κόσμο, όσο η δική σου το πανελλήνιο.

Καλό βράδυ Βίβιάν μου, δώσε την αγάπη μου σε όλους τους Κατωπαρταλίστας και ιδιαιτέρως στη Λάμπραινα. Θα σε σκέφτομαι όσο θα ψάχνω να βρω το σωστό πιρούνι για τη σαλάτα.

Καλό βράδυ πάπα Λάμπρο μου, συνέχισε να κυκλοφορείς με κάμπριο για να σε βλέπει ο Θεός.

Καλό βράδυ Αναστασία μου, ελπίζω να έχουν τακτοποιηθεί πια όλα τα ερωτικά σου και να μην έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Καλό βράδυ Όλγα μου κι αν δεν νιώσεις καλά, πες μου να τηλεφωνήσω στον παπά να έρθει να σε μεταλάβει.

Καλό βράδυ Δήμητρά μου, σεξοβόμβα και ποιήτρια: “Μυκήνες, Μυκήνες, Μυκήνες… είστε από εκείνες που μ’αρέσουν… Που θα ήθελα να πάω με τον Σπύρο, να κάνω ένα γύρο, να φάω κι έναν γύρο”.

Καλό βράδυ φιλαράκια του Λόγω Τιμής, τι κι αν περάσουν κι άλλα τόσα χρόνια, η σχέση μας δεν θα τελειώσει ποτέ, αφού στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.

Καλό βράδυ Ασπασία μου, για να αντέξω θα ακούω στο εξής, στη διαπασών, το I will survive, όσο θα κάνω φασίνα.

Καλό βράδυ Ζουμπουλία, Ντάλια και όλη την παρέα του Πάρα Πέντε και καλή επιτυχία στα επόμενα μυστήρια που θα κληθείτε να λύσετε.

Καλό βράδυ θεία Μπεμπέκα μου, θα μου λείψει η τούρτα μπανάνα που μας κέρναγες. Να προσέχεις τις αδερφές Χαρίτου και να μην παραμελείς τη φίλη σου, την Καιτούλα την Κότσαρη.

Καλό βράδυ Φωφώκα μου, το Mega έπεσε, χτες, στις 02.08 και εσύ αν το μάθαινες θα έλεγες σίγουρα “Έλα, δεν το πιστεύω”.

Και πραγματικά κανείς δεν το πιστεύει. Γιατί το Mega δεν ήταν απλά ένας τηλεοπτικός σταθμός. Ήταν ο ΣΤΑΘΜΟΣ στη ζωή όλων μας.

Καλό βράδυ Mega.

Μια ματιά ακόμα: Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Καπουτζίδης και άλλοι 12 celebrities αποχαιρετούν το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα