Προβλέψεις Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα!

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα μπορεί να έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία κάποιον ανθρώπων και θα εκνευριστείς πάρα πολύ. Θα σου πάρει χρόνο να ηρεμήσεις, όμως σε συμβουλεύουμε να μη δίνεις τόση σημασία σε πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να φεύγεις μακριά παρά να ασχολείσαι μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν είσαι σε σχέση θα περάσεις μια τέλεια μέρα μαζί με τον σύντροφό σου. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε ο ένας στον άλλον μεγάλες αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερη, βρες

κάτι να κάνεις, γιατί αλλιώς η μοναξιά θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα χαλάσει τελείως τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα να τα πάρεις στο κρανίο με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου ή ενός πολύ καλού σου φίλου. Προσπάθησε να μην σου χαλάσουν όλη τη μέρα, ούτε να τα μεταφέρεις αύριο στη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το τελευταίο διάστημα η διάθεσή σου ήταν τόσο κακή που δεν σε άφηνε να ασχοληθείς με θέματα όπως: νέα ενδιαφέροντα, κοινωνική ζωή, καινούργιες γνωριμίες κτλ. Από σήμερα όμως όλα αλλάζουν και το χαμόγελο της αισιοδοξίας επιστρέφει στο πρόσωπό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για τις επόμενες μέρες σε συμβουλεύουμε να μην δανείζεσαι ούτε να χρεώνεσαι. Αντίθετα πρέπει να ψάχνεις για εναλλακτικές λύσεις και ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα! Σύντομα θα ηρεμήσεις αφού όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το επόμενο διάστημα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Ήρθε η ώρα να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο πολύ τον αγαπάς και τον θες στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πες όλα αυτά που έχεις σήμερα μέσα σου στους κοντινούς σου ανθρώπους. Αυτοί θα σε καταλάβουν και θα προσπαθήσουν να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές για να τα φτιάξεις όλα. Προσοχή στην υγεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς που φαίνεται πως έχουν βαλθεί να σε ταράξουν. Βρες χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είσαι μια χαρά, όμως για να παραμείνεις έτσι πρέπει να βάλεις όρια με όλους όσους θέλουν να ελέγχουν τη ζωή σου, τις σκέψεις σου και τις αποφάσεις σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι η γκρίνια, τόσο από τον σύντροφό σου, όσο και από τους αγαπημένους σου φίλους. Απομακρύνσου και βρες χρόνο για το εαυτό σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις επόμενες μέρες έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και δείξε σε όλους πως θα είσαι πάντα ο εαυτός σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η σχέση σου δεν προχωράει και θέλεις να την τερματίσεις. Πριν όμως το κάνεις κάτσε και σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε έχει ενοχλήσει περισσότερο. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου ή η δική σου που πάντα μα πάντα τον συγχωρείς ό,τι κι αν κάνει;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα