Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για τον καβγά στα Mad VMA 2022 -«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ»

Στη χθεσινή βραδιά των MAD VMA 2022, η Καίτη Γαρμπή παρέλαβε το τιμητικό βραβείο της χρονιάς και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της επί σκηνής!

Ωστόσο, μερικές ώρες μετά το τέλος της μουσικής αυτής εκδήλωσης, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Light και τον Snik…

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση

στα social media στην οποία είπε ανοιχτά τη γνώμη της για την τραπ μουσική σκηνή, ενώ εξέφασε και τον προβλήματισμό της για την νεολαία που έχει τέτοιου είδους καλλιτέχνες για είδωλα.

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και με μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής;

Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor-Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με την αποψινή αποχώρηση

Μαρία Σολωμού-Αλέξης Γεωργούλης: Παραδέχτηκαν για πρώτη φορά πως υπήρξαν ζευγάρι

Πρω1νό: Η αδιανόητη επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο της εκπομπής

Keywords
Τυχαία Θέματα