Μαρία Σολωμού-Αλέξης Γεωργούλης: Παραδέχτηκαν για πρώτη φορά πως υπήρξαν ζευγάρι

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησαν σήμερα το πρωί (23/6) η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης!

Μέσα σ’ όλα, οι δύο ηθοποιοί που γνωρίζονται εδώ και 20 χρόνια, μίλησαν για τη γνωριμία τους, ενώ μάλιστα αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

«Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιά. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002 πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά “Η φούσκα” και είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος και εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα που ήταν πολύ

ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια, για τη γυμνή φωτογράφηση που έκανε με τον Mente Fuerte δήλωσε ότι «έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις. Ήταν μια φωτογράφιση η οποία μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα, μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και την αποδέχτηκα γιατί θεώρησα ότι θα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη».

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η αδιανόητη επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο της εκπομπής

Mad VMA 2022: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τον άγριο καβγά Light-Snik

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όσα είπε για τον καβγά στα Mad VMA 2022 και την Έλενα Παπαρίζου -«Έτρεξα να την ηρεμήσω, φοβόταν πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα