Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όσα είπε για τον καβγά στα Mad VMA 2022 και την Έλενα Παπαρίζου -«Έτρεξα να την ηρεμήσω, φοβόταν πολύ»

Κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων MAD, Snik και Light πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια, προκαλώντας πανικό τόσο σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο Tae Kwon Do όσο και στα social media -που έγινε αμέσως γνωστό το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ένταση ήταν τόσο

μεγάλη που η μουσική διοργάνωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε δίχως να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και χωρίς να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο της act επί σκηνής.

Λίγες ώρες μετά τον άγριο καυγά των δύο trappers, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για το συμβάν που έγινε μπροστά της, αλλά και για την Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται. Πάγωσα λίγο, προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day ότι «προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο. Είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας και πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, δεν αγχώθηκα. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη για τον Στάθη Σχίζα -«Τον ήξερα πριν τον Αριστομένη και ήθελα από τότε να είμαστε μαζί»

Mad VMA 2022-Πρω1νό: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται -Kαρέ καρέ ο καβγάς του Snik και του Light

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Και τρίτος καβγάς ανάμεσα σε Snik και Light στα παρασκήνια των MAD VMA 2022 -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα