Και πάλι ερωτευμένη η Νικολέττα Ράλλη μόλις δύο μήνες μετά το χωρισμό της από το Γιώργο Μαυρίδη!

Σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστή μία είδηση μέσα από την εκπομπή «Happy Day», αναφερόμενη στη Νικολέττα Ράλλη και το χωρισμό της από το Γιώργο Μαυρίδη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Νικολέττα Ράλλη είναι ξανά ερωτευμένη δύο μήνες μετά το χωρισμό της, με επιχειρηματία που δραστηριοποιείται

στο χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα του ιταλικού φαγητού.

Ο ίδιος απέχει από τα φλας της δημοσιότητας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αποκάλυψε το όνομα του, ωστόσο ανέφερε πως οι δύο τους κάνουν διάφορα ταξίδια στην Ελλάδα και είναι πολύ ερωτευμένοι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα μάτια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δε θέλουμε να τον εκθέσουμε- ο οποίος είναι στο χώρο της εστίασης. Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: «Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι». Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη σχέση με το Γιώργο Μαυρίδη και αν ήξερε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό τέλος για την εκπομπή «Τι λέει;» της Ελένης Τσολάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα