Και η Katy Perry ξάνοιξε τα φρύδια της!

Τον Δεκέμβριο το Pinterest, όπως συνηθίζει να κάνει στο τέλος κάθε χρονιάς, δημοσίευσε τις προβλέψεις του για τα trends που έρχονται το 2021, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών του.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα “bleached eyebrows“, τα ξανοιγμένα φρύδια δηλαδή, τα οποία βλέπουμε όλο και πιο έντονα στα social media αλλά και σε celebrities που τολμούν να πειραματίζονται με το look τους.

Η Hailey Bieber

το δοκίμασε ήδη, το ίδιο και η Kim Kardashian και χθες ήρθε η σειρά της Katy Perry, η οποία εμφανίστηκε ντυμένη Tinker Bell στο American Idol, που είχε θέμα τους ήρωες του Disney.

Και, επειδή η star λατρεύει τις μεταμορφώσεις και έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια, πήγε all the way και με το look της Tinker Bell: σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από την προετοιμασία της, μας δείχνει πως έβαλε προσθετικά αυτιά ξωτικού και ξάνοιξε τα φρύδια της γράφοντας πως “το κορίτσι του Legolas έρχεται καυτό, με ένα πουγκί γεμάτο νεραϊδόσκονη” και τον Orlando Bloom να επικροτεί στα σχόλια με αντίστοιχα emoticons.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Το bleaching των φρυδιών είναι ουσιαστικά μια διαδικασία αποχρωματισμού, ένα είδος “ντεκαπάζ” που ταλαιπωρεί την τρίχα ενώ το χρωματικό αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο σε όλους, εξαρτάται απόλυτα από το φυσικό χρώμα των φρυδιών.

Σε καμία περίπτωση μην αποπειραθείς να το κάνεις μόνη στο σπίτι, αν θέλεις να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη τάση, γιατί η διαδικασία απαιτεί γνώση και προσοχή.

Πάντως η Katy Perry έσπευσε στο τέλος της βραδιάς να δηλώσει πως πάει να βάψει τα φρύδια της στο χρώμα που είχε πριν, οπότε μάλλον το συγκεκριμένο trend δεν την κέρδισε.

Πηγή φωτό: Instagram/katyperry

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Breaking news: To Zara λανσάρει ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ!

Έτσι παγώνει το χρόνο η Ellen Pompeo!

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα