Χριστίνα Κεφαλά: Το ξέσπασμα για την στοχοποίηση του James Καφετζή στο Survivor

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor, ο James Καφετζής στοχοποιήθηκε από τούς συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο παίκτης κατηγορήθηκε ότι ουσιαστικά χάρισε την νίκη στην αντίπαλη ομάδα.

Για τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θέλησε να τοποθετηθεί η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία ζούσε μέχρι πρόσφατα το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ιδιαιτέρως καλές σχέσεις

με τον James και τον Νίκο, η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε ότι  ο James δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και δε θα το έκανε αυτό.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον James και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο James όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο James πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Χαμός με την ανάρτησή του για την «δωρεάν εργασία» – Τι απάντησε ο παρουσιαστής;

Φαίη: Όσα είπε για το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού

Survivor: Το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου για το φιλί στο στόμα Μπόγδανου και Τριαντάφυλλου

Keywords
Τυχαία Θέματα