Breaking news: To Zara λανσάρει ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ!

Η προθέρμανση είχε γίνει ήδη από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν το ισπανικό fashion brand παρουσίασε μια capsule συλλογή ματ κραγιόν σε tube και liquid, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν.

Όπως δείχνουν οι εξελίξεις, το πλάνο του Zara ήταν πολύ μεγαλύτερο και, τρία χρόνια μετά, η είδηση που κουβεντιάζεται στα πηγαδάκια των makeup addicts αυτή τη στιγμή

είναι πως στις 12 Μαίου έρχεται η ολοκαίνουρια συλλογή μακιγιάζ Zara Beauty στο zara.com!

Για τη δημιουργία της συλλογής το high-street fashion label επέλεξε την Diane Kendall, μία από τις πιο διάσημες και ταλαντούχους makeup artists στον κόσμο, η οποία έχει δημιουργήσει τα catwalk looks των μεγαλύτερων οίκων μόδας – η ίδια επιμελήθηκε και το μακιγιάζ των μοντέλων στην καμπάνια  Zara για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

“Όταν το Zara μου πρότεινε να γίνω creative director της συλλογής, βρήκα την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που όλοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν”, εξήγησε η Kendall στο σχετικό δελτίο τύπου συμπληρώνοντας: “Το Zara μιλούσε ανέκαθεν σε ένα diverse κοινό και θέλησα να φέρω αυτό το ίδιο μεγάλο όραμα και στην ομορφιά, με μια συλλογή που είναι clean, refillable και προσβάσιμη σε όλους. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε: μια διευρυμένη γκάμα από μοναδικές, concsious συνθέσεις για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια”.

“Λατρεύω όλα τα προϊόντα – το πώς “δουλεύεται” το χρώμα, τους ζωηρούς συνδυασμούς, τις όμορφες υφές και τα πραγματικά υπέροχα φινιρίσματα”, πρόσθεσε η Diane Kendall και δεν δίστασε να αποκαλύψει το δικό της αγαπημένο προϊόν: “Αν έπρεπε να διαλέξω το πιο αγαπημένο μου, αυτό θα ήταν το Stiletto Lipstick– είναι πραγματικά εκπληκτικό, γλιστράει τέλεια στα χείλη και η συσκευασία του κάνει την εφαρμογή ένα όνειρο”.

Όσο για τις συσκευασίες, είναι μίνιμαλ, κομψές και ιδιαίτερα πρακτικές, με τη λευκή λάκα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως υλικό ενώ οι παλέτες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να επαναγεμίζονται (refillable) και μάλιστα όχι απαραίτητα με προϊόν από την ίδια κατηγορία – για παράδειγμα, μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας sur mesure παλέτα με τις σκιές, το highlighter, το blush ή το bronzer που θέλουμε.

Οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας (την οποία υπογράφουν ένα σπουδαία ονόματα του χώρου) αλλά και των προϊόντων δείχνουν πως η Zara Beauty έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο high-street makeup και μας κάνουν να μην βλέπουμε την ώρα να τα πάρουμε στα χέρια μας και να τα δοκιμάσουμε!

Πηγή φωτό: Instagram/Zara

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας: 

Έτσι παγώνει το χρόνο η Ellen Pompeo!

Αυτό το beauty tip της Naomi Campbell θα σου χρειαστεί το Καλοκαίρι!

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston για τέλεια επιδερμίδα -Το ξέρουν όλες οι γιαγιάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα