Ήβη Αδάμου: Ξεσπά η τραγουδίστρια -«Δεν είναι μία πινέζα στα σύνορα, είναι ο Έβρος μας και καίγεται»

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Η Ήβη Αδάμου, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, εξέφρασε την οργή της μέσα από μια ανάρτησή της στο

Instagram για τις περιοχές που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

H οργισμένη ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα

«Δεν είναι άλλη χώρα. Δεν είναι μια πινέζα στα σύνορα. Είναι το Αετοχώρι, τα Πεύκα, η Νίψα, τα Λουτρά, το Δωρικό, η Άνθεια, το Αρίστινο, η Αγνάντεια, ο Απαλός, η Μαϊστρος, η Αμφιτρίτη, ο Άβαντας, η Πελαγία, η Πλάκα, τα Δίκελλα, η Μάκρη, η Χιλή, η Κίρκη, η Δαδιά.

Είναι ο Έβρος μας και καίγεται», αναφέρει η Ήβη Αδάμου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως χτες, Δευτέρα 22 Αυγούστου, στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες, ενώ οι έρευνες των Αρχών για το τραγικό γεγονός συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: Ακυρώνεται η αποψινή του συναυλία στο Ηράκλειο -Η ανάρτησή του

Ο Harry αποκαλύπτει το «όχι» που του είπε ο Κάρολος

Χρήστος Μάστορας: Η νέα συνεργασία – έκπληξη με πασίγνωστη τραγουδίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα