Πριγκίπισσα Charlene: Δημοσίευμα “βόμβα” τη θέλει να ζει στην Ελβετία και να βλέπει τον πρίγκιπα Aλβέρτο μόνο με ραντεβού

17:46 23/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό «ζει στην Ελβετία» και βλέπει τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο μόνο για εθιμοτυπικούς σκοπούς, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε γερμανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Η 45χρονη πριγκίπισσα των Μονεγάσκων, φέρεται ότι πέρασε το καλοκαίρι με τον 65χρονο σύζυγό της και τα οκτάχρονα δίδυμά τους Jacques και Gabriella.

Όμως δεν έχει επιστρέψει στο Παλάτι και ζει στο εξωτερικό, τροφοδοτώντας τις εικασίες

για το τι συμβαίνει στο γάμο του πολυσυζητημένου ζευγαριού. Πηγή από το περιβάλλον του, ανέφερε στη γαλλική εφημερίδα Voici ότι η Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης και ο γιος της Grace Kelly απλώς είναι ένα ζευγάρι σε ένα νεκρό γάμο.

Προσέθεσε μάλιστα ότι έχουν ενημερώσει την 45χρονη να επιστρέφει στο Μονακό μόνο σε επίσημες περιστάσεις ενώ πλέον της επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά της συχνότερα. Πριν από περίπου δυο χρόνια, το 2021 η Charlene απουσίαζε από το Μονακό για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, καθώς έκανε ιατρική θεραπεία στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και εισήχθη σε ελβετική κλινική για εξάντληση μετά την επιστροφή της.

Αφότου επέστρεψε, δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται σε διαδικασία χωρισμού. Το γραφείο Τύπου του Παλατιού ωστόσο σε σχετική ανακοίνωση, διέψευσε τις κακόβουλες φήμες.

Το πριγκιπικό ζεύγος παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 και το 2014 απέκτησαν δύο παιδιά, τα οκτάχρονα δίδυμα, τον διάδοχο πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella.

Τα δίδυμα έχουν επίσης δύο ετεροθαλή αδέλφια την Jazmin Grace Grimaldi, η οποία γεννήθηκε το 1992, με την κτηματομεσίτρια Tamara Rotolo. Επιβεβαιώθηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου το 2006, όταν ήταν σχεδόν 16 ετών. Το 2005 ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Alexandre Grimaldi-Coste, που γεννήθηκε το 2003, του οποίου η μητέρα είναι η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France από το Τόγκο.

Πριγκίπισσα Charlene: Εντυπωσιακή στο 62ο Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο – Η εμφάνιση χωρίς τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Keywords
Τυχαία Θέματα