Cowgirl copper: Το πιο ζεστό χάλκινο χρώμα στα μαλλιά

Κάθε χρόνο καθαρά για λόγους marketing το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά αποκτά και από μια άλλη ευφάνταστη ονομασία! Έτσι τα “ginger girls” γίνονται φέτος “cow girls” και το χάλκινο χρώμα αναδεικνύεται σε huge fall hair trend για το 2023!

@bixiecolour The hottest trend for 2023 is COWGIRL COPPER Tag a friend you think needs to try this & who knows…….. they might actually do it #fyp #foryoupage #copperhair #2023hairtrends #hairtrends2023 ♬ If We Ever Broke Up – Mae Stephens

Διάβασα πως

το παρομοιάζουν το “cowgirl copper” με το χρώμα του ουίσκι αλλά και το φυσικό χάλκινο χρώμα που έχουν τα cowgirls! Πρόκειται για ένα χρώμα που εύκολα το πετυχαίνεις εάν είσαι natural κοκκινομάλλα, καστανή ακόμα και ξανθιά.

Αυτό το κόκκινο είναι ένα μείγμα φθινοπωρινών αποχρώσεων που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Από διακριτικές όμπρε ανταύγειες, πορτοκαλί έως το κοκκινωπό καστανό αυτό το χρώμα είναι τόσο girly, κομψό και ιδιαίτερο που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Lewis (@hayleylewishairdressing)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη San Antonio Hairstylist (@eyeofglamhair)

Απλά αν το τολμήσεις πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως θέλει αρκετή συντήρηση, ειδικά σαμπουάν και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο γιατί ξεθωριάζει εύκολα! Ωστόσο κράτησε τα videos και τις φωτογραφίες για να δείξεις το αληθινό χρώμα που θες στον hair stylist σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHERRI KNOBEL // BIXIE BLONDES & BALAYAGE SYDNEY (@shereeknobel_bixiecolour)

Εάν θέλεις μια σούπερ εντυπωσιακή αλλαγή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τότε αυτό είναι το χρώμα που ζητάς!

Μια ματιά ακόμα:

Buttery blonde trend: Το γλυκό ξανθό που ποθείς στα μαλλιά σου

Keywords
Τυχαία Θέματα